Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Wonen / Huis en Tuin / Draaideurkasten maken elke slaapkamer compleet

Draaideurkasten maken elke slaapkamer compleet

Sharing is caring

Draaideurkasten maken elke slaapkamer compleet Draaideurkasten zijn en blijven onverminderd populair en zijn in elke slaapkamer graag geziene gasten. Net zoals een schuifdeurkast is ook dit type kledingkast vandaag de dag een fraai meubelstuk en veel meer dan enkel en alleen die praktische opbergmogelijkheid. Draaideurkasten zijn in verschillende stijlen, kleuren en designs verkrijgbaar en er is er dan ook altijd één te vinden die past bij de stijl en sfeer van jouw slaapkamer. Naast deze kasten zijn bedden het andere grote meubelstuk in een slaapkamer. Zorg ervoor dat bed en kast bij elkaar passen, want dat brengt rust. Rust die je nodig hebt om te kunnen ontspannen en om bij te komen van de hectiek van alledag.

Diverse opbergmogelijkheden

De belangrijkste functie van draaideurkasten is natuurlijk die van opbergmogelijkheid. In plaats van draaideurdeurkast wordt er ook wel over kledingkast gesproken. Begrijpelijk, want als je uit je bed stapt, dan is het wel zo handig als je jouw kleding direct voor het grijpen hebt. Draaideurkasten bieden verschillende opbergmogelijkheden. Allereerst is daar de bekende roede, een stang waar je kleding op een klerenhanger aan hangt. Daarnaast heeft een kledingkast altijd enkele legplanken. Deze gebruik je voor kleding als bijvoorbeeld truien, T-shirts en broeken. Deze legplanken kun je ook gebruiken voor ander textiel als bijvoorbeeld handdoeken. Een derde opbergmogelijkheid die veel draaideurkasten bieden is één of meerdere lades. Deze lades zijn erg handig voor het opbergen van sokken, ondergoed of bijvoorbeeld cosmetica. Zo zie je dat dit soort kasten met recht een multifunctioneel opbergmeubel zijn.

Naar hartenlust combineren

Tegenwoordig stel je het liefst zelf jouw slaapkamer samen. Standaard bestaat niet en dat begrijpen wij heel goed. De draaideurkasten uit het assortiment van Huis & Thuis combineer je heel gemakkelijk met de rest van jouw slaapkamer. Of je nu een eenpersoonsbed, tweepersoonsbed, seniorenbed of een twijfelaar bed hebt, bij een Meubel-Woonwinkel zaak kies je uit verschillende draaideurkasten die hierbij passen. Uiteraard ontbreken nachtkastjes in dezelfde stijl niet, zodat je naar hartenlust kunt combineren. Net zolang totdat je jouw ideale slaapkamer hebt samengesteld.

Verschillende maten draaideurkasten

Draaideurkasten zijn er in verschillende maten. Het is belangrijk om het formaat van de kast af te stemmen op de grote van de slaapkamer. Dit klinkt zo logisch, maar in dit geval is ‘meten echt weten’. Een te grote kast doet afbreuk aan de slaapkamer en zorgt ervoor dat deze alles overheerst. Andersom is natuurlijk ook niet wenselijk. Want een te kleine kast in een grote ruimte in combinatie met bijvoorbeeld een bed 180x200 is ook niet bijzonder fraai te noemen. Kasten die in verhouding zijn met de ruimte en passen bij de afmetingen van het bed, bijvoorbeeld een bed 140x200 of een bed 160x200, verdienen de voorkeur.

Aantal deuren

De grote van draaideurkasten wordt mede bepaald door het aantal deuren. Hier geldt een eenvoudige regel die luidt: hoe meer deuren, hoe groter de draaideurkast. Natuurlijk geven we je graag een aantal voorbeelden. Een fraai voorbeeld van een 2-deurskast die in relatief kleine ruimtes in te passen is de 2-deurskast Adante, die in verschillende kleuren te bestellen is. Een maatje groter is driedeurskast Hendrik. Deze in rustiek blank eiken kleur uitgevoerde kast past erg goed in een seniorenslaapkamer met bijpassend seniorenbed. De Winston W-3 draaideurkast is een kast staat erg fraai in kinderkamers. De uitvoering in wit eiken kleur combineert gemakkelijk en bovendien kun je bij Huis & Thuis ook andere meubelstukken in deze serie bestellen. Denk hierbij aan een commode, kinderbed en nachtkastje. De grootste draaideurkasten zijn de vier –en vijfdeurs. In de eerder genoemde serie Adante zijn deze te bestellen en ook voor deze kasten geldt dat ze in verschillende kleuren leverbaar zijn.

Draaideurkasten kopen

Draaideurkasten kopen doe je gemakkelijk en snel in onze overzichtelijke en gebruiksvriendelijke webwinkel. We hebben elke kast voorzien van duidelijke foto’s en natuurlijk ontbreken de productspecificaties, waaronder de afmetingen, niet. Dankzij efficiënt voorraadbeheer weten wij de levertijden tot een minimum te beperken. Voor alle draaideurkasten uit ons assortiment geldt dat je deze zelf in elkaar moet zetten. Dankzij de overzichtelijke en gedetailleerde handleiding is dit door iedereen te doen. Heb je vragen over draaideurkasten? Neem dan contact op met onze klantenservice.

 

Bedankt voor het lezen van deze informatieve blog oop onze gemeente Breda website.