Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Onderwijs en Onderzoek / Miss Troubleshooter start eerste ondernemersopleiding op afstand voor vrouwelijke business-experts

Miss Troubleshooter start eerste ondernemersopleiding op afstand voor vrouwelijke business-experts

Sharing is caring

In samenwerking met NettyWorks start Miss Troubleshooter op 1 juni 2021 de MT Academy. Dit is de eerste Nederlandse ondernemersopleiding op afstand voor vrouwelijke business-experts. Oprichter Esther de Vroomen begeleidde in de afgelopen 4 jaar inmiddels diverse vrouwen in individuele trajecten van werknemer naar succesvol ondernemer. “De MT Academy wordt de eerste groepsopleiding waarbij iedereen die hem volgt binnen 3 maanden betaald aan het werk is als ondernemer,” garandeert De Vroomen. De opleiding bevat 9 ochtenden met diverse strategiesessies die op afstand gegeven worden. Tijdens het eerste traject plek voor zes vrouwen, zodat de persoonlijke begeleiding gewaarborgd blijft.

Werken en leren op afstand

Er is vraag naar vrouwelijke ondernemers op het gebied van commercie, HR, marketing en (financiële) administratie. Miss Troubleshooter vervult op dit moment al handenvol oproepen per week met zelfstandig werkende vrouwen. Alle teamleden, allen vrouw, waren binnen drie maanden na de start van hun traject betaald aan het werk en kunnen nu fulltime aan het werk als zelfstandig ondernemer. Tijdens de opleiding, die een half jaar duurt, kunnen de deelnemers rekenen op zeker dertig passende opdrachten.

Van werknemer naar ondernemer

Oprichtster Esther de Vroomen wil vrouwen graag helpen hun ondernemersdroom waar te maken. “Ik werkte zelf jarenlang in loondienst, maar ik bleef de wens koesteren om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan. Na 15 jaar durfde ik eindelijk de sprong in het diepe te wagen en begon ik met mijn eigen bedrijf.” Als snel daarna richtte ze zich op het individueel opleiden en begeleiden van vrouwen die fulltime ondernemer wilden worden. Vanaf 1 juni 2021 start de eerste opleiding voor vrouwelijke business-experts in wording, de MT Academy.