Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Horeca, Recreatie, Toerisme en Cultuur / Wat heeft een baby aan in de zomer?

Wat heeft een baby aan in de zomer?

Sharing is caring

Heb jij als moeder ook alweer zin in de zomer? De zomermaanden zijn de tijd bij uitstek om lekker met je baby te genieten van het mooie weer. Natuurlijk moet je hierbij oppassen dat je kleine wondertje niet verbrandt of oververhit raakt. Kies daarom vooral voor de schaduw als jullie samen buiten zitten. En door je baby de juiste kleertjes aan te doen, zoals prachtige kinderkleding uit Breda, kun je het voor je kleintje ook een stuk comfortabeler maken. Maar wat zijn deze zomer eigenlijk de trends op het gebied van babykleding en kinderkleding in Breda? Hoe kun je jouw zoontje of dochtertje modieus en comfortabel aankleden als de temperaturen oplopen?

1. Zorg voor zomerkleding met veel kleurvariaties

Deze zomer is qua babykleding en kinderkleding in Breda veelkleurigheid een van de uitgangspunten. Kleed je zoontje of dochtertje dus gerust aan in T-shirts, korte broekjes en/of rokjes die lekker kleurig zijn. Met name vrolijke kleuren zijn ideaal als je babykleding zoekt, zoals geel, lichtgroen, roze, lichtblauw, et cetera. Bij jongenskleding voor baby's zien we komende zomer ook neonkleuren terug! Allemaal kleuren dus die vrolijkheid, relaxedheid en plezier uitstralen!

2. Ga voor babykleding die duurzaam geproduceerd is en een fairtrade label heeft

Naast veelkleurigheid is een belangrijke trend in de wereld van babykleding, al jarenlang, duurzaam en eerlijk gemaakte kleding/ Dit is natuurlijk een fijne ontwikkeling, omdat iedereen gebaat is bij een schonere, betere en eerlijkere wereld. Ook zorgt duurzaam gemaakte babykleding in Breda ervoor dat er meer oog komt voor het echte vakmanschap: kleding waarover zorgvuldig wordt nagedacht en die is gemaakt van natuurvriendelijke textielsoorten. Vooral handgemaakt babykleertjes zijn helemaal hip. Je weet dan dat je over unieke kleding beschikt, die gemaakt is door een ervaren kledingmaker.

3. Kinderkleding met minder prints dan eerder

Opmerkelijk aan met name jongenkleertjes voor baby's is dat de langdurige trend van babykleertjes met veel prints te einde lijkt te zijn. Deze zomer zijn de prints op babykleding, zowel bij jongenskleding als meisjeskleding, behoorlijk minimalistisch. Minder is meer in dit geval!

4. Kies voor niet al te donkere kleding

Ten slotte: je baby donkere kleding geven raden we deze zomer af. Donkere babykleertjes houden veel zonlicht en daarmee warmte vast. Hierdoor kan je kleintje snel oververhit raken op hete zomerdagen in de zon. Kies dus vooral voor lichte én luchtige kleding!