Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Gezondheidszorg en welzijnszorg / Prive sauna Breda | NG Spa & Wellness

Prive sauna Breda | NG Spa & Wellness

Sharing is caring

Prive sauna of spa Breda reserveren?

 

In een sauna of spa? Ongestoord ontspannen: Privé Spa Breda

 

Ontdek jouw perfecte ontsnapping bij Privé Spa Breda, gelegen nabij het gezellige Meerkerk.

Hier bieden we een exclusieve ervaring in onze privé spa en sauna, ontworpen om jou een ultiem moment van ontspanning te bieden. Verwen jezelf met een persoonlijke wellness-ervaring, waar luxe, comfort en privacy samenkomen in een unieke omgeving.

 

Een persoonlijke sauna-ervaring in Breda

Onze privé spa en sauna staan garant voor een ongeëvenaarde ervaring. Elke bezoek is een kans om in alle rust te genieten van onze faciliteiten. Of je nu de voorkeur geeft aan de intense warmte van onze sauna of de ontspannende bubbels in het bubbelbad, bij ons vind je de perfecte manier om te ontspannen en te herstellen.  

 

Privacy en comfort in onze sauna

In onze afgezonderde spa- en sauna-ruimtes ervaar je volledige privacy. Speciaal ontworpen om een veilige haven te bieden ver weg van de buitenwereld, zodat je ongestoord kunt ontspannen. De rit van Meerkerk naar Breda is snel gemaakt, en eenmaal aangekomen in onze prive spa, zul je merken dat je in een andere wereld stapt – een wereld die draait om jouw welzijn.  

 

Topfaciliteiten voor jouw ontspanning

Bij Privé Spa Breda ben je uitgenodigd om volop te genieten van onze spa en sauna faciliteiten, die allemaal ontworpen zijn met jouw comfort in gedachten. Laat de stress van het dagelijks leven achter je terwijl je ontspant in het verwarmde privézwembad, of kom tot rust in onze state-of-the-art sauna, waar elke zorg smelt onder de warme gloed.  

 

Hygiëne en beschikbaarheid rondom de klok

We hanteren de hoogste normen van hygiëne om jou een zorgeloze ervaring te bieden. Bovendien is onze privé spa, inclusief de sauna, 24/7 beschikbaar, zodat je op elk moment dat jou uitkomt kunt genieten van een moment van luxe ontspanning.  

 

Alles voor een zorgeloze sauna-ervaring

We zorgen voor alles, van zachte handdoeken en comfortabele badjassen tot luxe doucheproducten. Alles is inbegrepen om jouw verblijf zo ontspannend en moeiteloos mogelijk te maken. Onze locatie is gemakkelijk bereikbaar vanuit Breda en biedt gratis parkeergelegenheid, waardoor jouw bezoek aan privé sauna Breda zowel eenvoudig als exclusief is.

 

Kies jouw perfecte sauna-arrangement

Of je nu op zoek bent naar een basiservaring of de ultieme luxe wilt met ons premium arrangement, we bieden diverse opties die aan al jouw wensen voldoen. Elk bezoek aan onze sauna is een stap naar totale ontspanning en vernieuwing. Geniet van de persoonlijke aandacht en de exclusieve sfeer bij Privé Spa Breda. Reserveer jouw privé sauna-ervaring vandaag nog en laat ons jou verwelkomen in een wereld van ontspanning die geheel aan jou is gewijd. De gunstige ligging maakt de sauna goed bereikbaar voor de omliggende steden zoals Gorinchem, Oosterhout en Rotterdam