Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Communicatie en Media / De beste vacatures op dit moment

De beste vacatures op dit moment

Sharing is caring

Ben je op zoek naar vacatures uitzendbureau maar weet je niet wat de beste vacatures zijn? Bijna iedere sector heeft in 2022 een groei doorgemaakt. Waar je ook goed in bent, er zijn altijd wel banen die bij je vaardigheden aansluiten. Van HR professionals tot hoveniers, van monteurs tot psychologen. Elke branche heeft talent nodig! Dit bied je veel mogelijkheden om je ideale baan te vinden. Met de juiste instellingen vindt de ideale baan jou zelfs. In deze bijdrage gaan we het hebben over de beste vacatures van het moment: de vacatures waar veel vraag naar is. We hebben de 10 meest gevraagde banen van de afgelopen tijd voor je op een rij gezet.

Bezorger en vertegenwoordiger klantenservice

Werk zoeken is momenteel niet zo moeilijk. Online shoppen en maaltijdbezorging blijven populair. Een mooie jurk, een nieuwe kast en een doos groenten. Alle deze pakketten moeten op tijd aankomen. Jij reist als bezorger door het land en maakt mensen blij door ze nieuwe producten te bezorgen. Heb je toch nog vragen over je pakket of heeft iemand hulp nodig bij bankzaken of een IT-probleem? Dan nemen ze waarschijnlijk contact op met de klantenservice. Als medewerker klantenservice sta je altijd klaar voor je klanten. Door je communicatieve vaardigheden ben je de hele dag bezig met het oplossen van klachten, voor het behandelen van opmerkingen en vragen. De meerwaarde zit hem in het tevreden houden van de klant.

HR Specialist of IT Specialist

Hoe vind en behoud je de juiste mensen voor je bedrijf? Als HR-specialist speel jij hierin een zeer belangrijke rol. Adviseren van het management, werven van nieuwe medewerkers en zorgen voor een tevreden personeel. Ben je voornamelijk geïnteresseerd in het verbeterproces van de digitale wereld? Vind je het geweldig om met computers te werken en passende ICT-oplossingen te vinden? Dan is IT Specialist waarschijnlijk iets voor jou.

Beveiligingsspecialist, installateur of ingenieur

We leven in een digitale wereld van laptops, smartphones en computers. Deze technologieën worden overal gebruikt. Van bedrijven tot aan het onderwijs tot aan thuis. Maar hoe houd je dit veilig? En hoe houd je hackers buiten de deur? Als beveiligingsspecialist houd je de technische ontwikkelingen veilig. Als installateur ben je bekend met installeren. Je houdt van knutselen en bent bekend met onderhoud, beheer en reparatie. Loodgieters komen op veel verschillende plaatsen terecht omdat er in veel branches veel vraag naar is. Er is dus veel mogelijk. De energietransitie en nieuwbouw van woningen vragen om gekwalificeerde ingenieurs. Als monteur ben jij onmisbaar! Je werk draait om het installeren, repareren en onderhouden van machines en apparaten. Technisch probleem? Dan los jij deze op.

Pedagogisch personeel kinderopvang en gezondheidspsycholoog

Pedagogische zorg voor kinderen en psychologische hulp voor kinderen worden steeds betaalbaarder en toegankelijker voor iedereen. Dat is goed nieuws en betekent dat er meer personeel nodig is in deze sectoren. Wil je kinderen de nodige gezondheidszorg bieden of wil je je kind ondersteuning bieden in zijn of haar ontwikkeling? Ga dan aan de slag als pedagogisch medewerker kinderzorg of kies voor een baan als gezondheidspsycholoog. Dit vakgebied ziet er al jaren veelbelovend uit, maar door de pandemie is de behoefte aan professioneel personeel verder toegenomen. Met deskundige kennis van diverse psychische vraagstukken doet de sector er alles aan om cliënten weer een heerlijk, onbezorgd leven te bezorgen.