Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / / Pizza foodtruck Breda

Pizza foodtruck Breda

Pizza foodtruck. Wij houden ons bij Pizza-fun nu al voor het zesde jaar bezig met bakken van pizza op locatie. Met onze houtovens bakken wij de lekkerste Italiaanse pizza’s met een mooie, knapperige dunne bodem.

Sharing is caring

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Adres

Straat Plantage 14
Postcode 3841 EL
Stad Breda
Telefoon 06 22 508 194
Website Pizza catering Breda

Pizza foodtruck.

Wij houden ons bij Pizza-fun nu al voor het zesde jaar bezig met bakken van pizza op locatie. Met onze houtovens bakken wij de lekkerste Italiaanse pizza’s met een mooie, knapperige dunne bodem. En een beetje mobiele pizzabakker kan natuurlijk niet zonder een pizza foodtruck hadden wij ons al snel bedacht.

Italiaanse volbloed.

En dus moest er een foodtruck komen, zo gezegd, zo gedaan. Natuurlijk gingen we op zoek naar een Italiaanse om het plaatje compleet te houden. We zagen het al helemaal voor ons. Zo’n mooie volbloed Italiaanse mobiele pizzawagen, Ferrari rood zou íe zijn en overal waar we zouden verschijnen zouden mensen hun nek verdraaien. Bewonderende blikken zouden ons ten deel vallen en jaloerse blikken van de concurrent pizzabakkers natuurlijk. De waarheid was, zoals vaak, nét een beetje anders. We waren nog maar nét begonnen en dus was ons budget om zo’n prachtige Italiaanse foodtruck aan te schaffen niet zo heel erg groot. Die Italiaanse volbloed in het glimmend Ferrari rood werd een driewieler Piaggio Ape 50. Een brommertje dus met een 50cc motortje. Dat glimmende Ferrari rood werd grijs. Nou ja… grijs? Grijzig. Het arme Italiaantje was behoorlijk mishandeld met een verfroller en niet bepaald netjes en met goede verf geschilderd. 25 km per uur kon ie halen als we de wind in de rug hadden dus héél ver konden onze mobiele pizzabakkers ook niet rijden met onze volbloed Italiaanse Pizza foodtruck en er kon precies een houtoven in en een standaard en een inklaptafel om de pizza’s op te rollen. Restauratie van onze mobiele pizzawagen. Uren werk zijn er in gaan zitten maar het resultaat mocht er zijn. De lelijke grijzige Ape werd omgetoverd tot een mooi, ferrari rood kleurig pizzawagentje. Keurig met bestikkering. Het logo van pizza-fun.nl lekker prominent aanwezig. We hebben onze kleine foodtruck helemaal uit elkaar gehaald, kaal geschuurd en opnieuw gespoten en alles nagezien. Twee jaar lang hebben we in Harderwijk, Zeewolde en omliggende gemeenten pizza’s gebakken met behulp van dit leuke karretje.

OldTimer Pizza Pickup.

De wens naar een grotere foodtruck kwam al snel. Hoewel ons kleine rode karretje ons nooit in de steek heeft gelaten werd ’t echt tijd voor iets waar we wat grotere afstanden mee konden rijden en waarmee we makkelijker, sneller en efficiënter onze pizza’s op locatie konden bakken. Al snel lieten we ons oog vallen op een leuke, hoekige OldTimer Pickup. Deze had een zee van ruimte achterop waar we heel eenvoudig één of twee van onze houtovens konden plaatsen en dan hielden we ook nog ruimte over om onze pizza’s op de wagen te kunnen bereiden. En dus werd het internet afgezocht naar een geschikte OldTimer. We hebben er tientallen langs zien komen en zijn er bij zeker een stuk of acht gaan kijken. De meeste waren in een te slechte staat om voor ons interessant te zijn maar ons lange zoeken en geduld werd uiteindelijk beloond. In Zeeland vonden we er één die altijd dienst had gedaan op een boerderij. Weinig kilometers op de teller, de bodem lekker beschermd door een laag dikke Zeeuwse klei, het interieur stoffig en modderig maar echt niet te slecht. We waren op slag verliefd. Dit zou ‘m worden; de nieuwe pizza foodtruck van Pizza-fun. Toen we ‘m eindelijk voor de deur hadden staan was íe een beetje gelig en in de boekjes stond toch écht dat íe wit moest zijn. Eerst maar eens een sponsje erover. We waren blij verrast met het resultaat. De eerst zo gelige VW T3 Transporter was binnen een uur weer behoorlijk wit en klaar voor inspectie. Gelukkig niet teveel roest en al helemaal geen gebreken. Op naar de APK met onze nieuwe aanwinst. Een toeter en een ruitenwisser…. Dat was ‘t, na het vervangen van die twee attributen was ie goedgekeurd. Verbazing en blijdschap alom, ik hoef dat niet uit te leggen denk ik.

Pizza werkplek.

De rest was eigenlijk kinderspel. We hebben de achterkant van onze pizza pickup omgetoverd tot een plek waar we hygiënisch onze pizza’s kunnen bereiden met een mooi werkblad van hout en RVS en de auto, net als onze Pizza Ape 50, keurig laten bestikkeren. Inmiddels doet íe al zo’n vier jaar dienst en rijden we met onze eerste Pizza Foodtruck het hele land door om bij mensen thuis en bij bedrijven op allerlei feesten en natuurlijk op bruiloften onze houtovenpizza’s op locatie te bakken.

Pizza Pickup nummer twee.

Heel leuk om te zien dat we het klaarblijkelijk erg goed doen want we krijgen het steeds drukker. Via mond-op-mond reclame en natuurlijk via onze website www.pizza-fun.nl weten steeds meer mensen ons te vinden en dus hebben we onlangs nóg een tweede OldTimer Pizza Pickup aangeschaft. Een leuke rode dit keer. Nóg een paar jaartjes ouder dan onze witte pizza foodtruck en natuurlijk heeft íe hier en daar een deukje en een kras en links en rechts zou je zo maar wat roest kunnen tegenkomen. Maar ook deze is gekeurd en veilig bevonden en inmiddels ook voorzien van ons logo en klaar om ingezet te worden. Dat betekent voor ons dat we én meer verschillende feesten kunnen verzorgen én grotere partijen kunnen aannemen. Heel concreet houdt dat in dat we al pizza’s kunnen bakken vanaf 20 personen maar ook voor een paar honderd mensen draaien we inmiddels onze hand niet meer om. Meer weten? Bezoek onze website maar eens of neem contact met ons op via de mail: info@pizza- fun.nl of per telefoon +31 622 508 194. We staan je graag te woord en doen je met veel plezier een voorstel om ook van jouw feest een prachtig Italiaans evenement te maken met onze houtgestookte pizzaovens en onze enthousiaste pizzabakkers op locatie.

Pizza’s in de tuin.

Oh…. Voor we het vergeten te melden. Onze houtgestookte pizzaovens kunnen door iedere ‘gewone’ maat deur. Dit betekent dat we bijna in iedere tuin kunnen komen. Lekker dicht bij jou en je gasten zodat iedereen kan meekijken hoe eerst de oven wordt gestookt met eikenhout, hoe we de pizza’s maken, beleggen en daarna in zo’n anderhalve minuut bakken. Dát is natuurlijk de charme van de pizzabakker bij je thuis.